10 Оригинални подаръка за мъже

Share

Да избереш подарък за мъж е нелека задача, дори в случаите, когато се познавате с конкретен човек от дълги години. Идеите с времето се поизчерпват, а всеки повод изисква да покажеш специално отношение или поне нужното внимание към отсрещната страна.

Мъжете обичат подаръците, не по-малко от жените, макар и да ги приемат доста по-сдържано. Това е причината винаги да се стараете една идея повече, когато избирате мъжки подарък.

10 оригинални подаръка за мъже

  1. Ключодържател с логото на любимата/ настоящата марка кола – банално? Не и ако върху него е гравирано забавно послание от типа: „Карай да върви“ или негова детска снимка, на която шофира първия си (пластмасов) автомобил.

 

  1. Тениска на любимия му футболен отбор, марка бира, автомобил… Оригинално, но и леко изтъркано, не и ако върху тениската е отпечатан колаж, на който той позира усмихнато, заедно с Лео Меси, вероятността подаръкът да остане незабелязан или неоценен е нулева.

 

  1. Изтривалка, върху която е принтиран закачлив надпис или снимка. Е, ако принтирате снимка на противниковия отбор, със сигурност ще го накарате да си чисти обувките по-усърдно, но все пак май по-подходящо си остава позитивното послание. Нека не забравяме и че всички комшии ще го видят – идеален подарък за човек, който току що се е нанесъл в нов дом.

 

  1. Комплект инструменти. Повечето мъже обичат да майсторят у дома или по колата, затова този подарък може да бъде изключително практичен и рационален. Със сигурност мъжът ви не е очаквал от вас подобен тип подаръци.

 

  1. Чаша с логото на неговата компания. Това е чудесен подарък, ако той, разбира се е собственик на самата компания. Дори да става въпрос за малка фирма или търговски обект, стойността на неговия бранд ще се повишава значително в съзнанието му, всеки път, когато отпива от чашата и ще допринесе за повишеното му самочувствие в бизнес делата.

 

  1. Дори и най-тривиалният подарък като хавлия за баня или пижама може да се поднесе по различен начин. Ако поръчате да бродират името или инициалите му върху подаръка, това със сигурност ще придаде допълнителен смисъл на жеста, който ще отличи баналното от оригиналното решение.

 

  1. Подарък за автомобила. Мъжът прекарва доста време в автомобила, отколкото у дома, особено, ако живеете в голям град. Една оригинална джаджа за колата ще му създава винаги приятно настроение на пътя. Това може да бъде статив за телефона, касетофон или друго полезно приспособление, което да разнообразява еднотипното шофиране.

 

  1. Специални халби за бира. Мъжете обичат да се събират по мъжки и да пият бира и не е нужно да сте нобелов лауреат, за да знаете това. Всеки път, когато приятелите му гостуват у дома, той ще може да изважда любимите си халби, върху които е гравирано лично послание или името на всеки от компанията. Един подарък, който със сигурност ще докосне сърцето на всеки мъж.

 

  1. Персонализиран подарък за офиса. Това е начин да му помогнете да придаде индивидуалност на своя кабинет и работно място. Подложка за мишка с вградена снимка на любимата му банда, куче или марка уиски ще го отличи от останалите му колеги.

 

  1. Плакет с гравиран надпис. Всеки мъж иска да бъде победител, а това е чудесна идея за оригинален подарък. Подарете му плакет, с който го провъзгласявате за победител в която и да е сфера от живота и бъдете сигурни, че това ще му хареса. Мъжете обичат да се чувстват оценени също толкова, колкото и жените.
Share

MONDESHKA

Румяна Мондешка Ви предлага широко разнообразие от портретна, художествена и сватбена фотография. Със своя 11 годишен професионален опит тя ще създаде много трайни спомени за Вас, Вашето семейство и приятели, за да им се наслаждавате дълго време. На сайта ще намерите биографична информация, актуални новини, отзиви на клиенти и разбира се, богато портфолио от снимки разделени в различни категории.