Фотограф за Кръщене

Share

Все повече нашумя услугата : Наемане на професионален фотограф. Фотографите на такива събития се наричат „ семейни“, тъй като са спътници в дни на най-светлите празници за семейството. Често доволни от направените снимки на някой празник, избраме професионалист и за следващия такъв. Признайте, че използването на подобна квалифицирана услуга зарежда отново и отново спомените Ви с красота и лесно се връщате към най-милите от тях. Ако оставим запечатването на подобни важни за нас моменти на случайни хора от гостите, то рискуваме да не успеем да запечатаме важните моменти, които добрият фотограф ще улови. Той знае и предвижда какво, накъде, кого да снима – правил много пъти преди това.

След смелите голи снимки :) като новородено, време е за второто важно събитие в живота – КРЪЩЕНИЕТО. За всеки празник на Вашето дете е нужна предварителна подготовка. Ако вече сте минали през това знаете, че освен свещи, хавлия, обувчици и ред други, по списък водени, аксесоари би било чудесно да документирате събитието. Професионалното присъствие на фотографа е една глътка въздух за Вас по време церемонията. Така няма по-късно да се чудите дали всичко е минало добре, а и ще Ви остане хубав спомен, който да си припомняте и припомняте чрез сполучливия снимковия материал. Мислено ще следвате точките от списъка, които трябва да се спазят според обичая или религията.

Нека случайността не събира нашите спомени, нека оставим всичко да се случва по: Списък за кръщенето на моето дете, който включва: професионален фотограф.

Очаква Ви един невероятен празник!

Фотозаснеманe Свето Кръщение

Фотозаснемане на Свето Кръщение се осъществява в рамките на два снимачни часа (ритуал, ресторант).
Получавате абсолютно всичко заснето записано на DVD. (2 астрономически часа ангажираност на фотографа всеки следващ допълнителен час се заплаща по 60.00лв.)

• Всичко на DVD с обложка 1 бр.(обложката е по индивидуален дизайн всички снимки се обработват на PhotoShop и се записват висока резолюция)

• 1 бр. Снимка 20/30 в рамка.
• 100 бр. снимки 10/15 подредени в 1 бр. детски фотоалбум.

Работя само с KODAK материали. MONDESHKA PHOTOGRAPHY

 

Share

MONDESHKA

Румяна Мондешка Ви предлага широко разнообразие от портретна, художествена и сватбена фотография. Със своя 11 годишен професионален опит тя ще създаде много трайни спомени за Вас, Вашето семейство и приятели, за да им се наслаждавате дълго време. На сайта ще намерите биографична информация, актуални новини, отзиви на клиенти и разбира се, богато портфолио от снимки разделени в различни категории.