Няколко съвета за хубави снимки на Детски Рожден Ден

Share

Детските рожденни дни са много забавни. Те са пълни с цвят, енергия, емоция и взаимодействие. От друга страна, фотозаснемането на рожден ден на дете може да Ви предостави уникални предизвикателства и възможности. Фотографирането на деца не е лесно. Но след като добавите тортата за рождения ден, много захар, роднини, приятели, игри и подаръци; това е достатъчно, да започнете снимките. Трябва да сте бързи, бързо да фокусирате и да сте в състояние да снимате в движение, без да се замисляте. Освен това, вие ще искате да се насладите на партито и да се снимате с вашето дете. Така че, е не възможно да уловите всички тези вълнуващи моменти, който се случват в рамките на хаоса наричан рожден ден? Ето за това е необходимо да наемете фотограф.

* Наемете Фотограф

Не подценявайте ролята на фотографа. Не разчитайте, че приятелите и гостите са длъжни да снимат все пак те са поканени, като гости на тържеството. Те не са на работа, за да снимат. Фотографа Ви, гарантира да улови всички важни и забавни моменти. А Вие да се насладите на партито, да прекарате време с детето си и даже да Ви има на снимките. Въпреки това, говорете с Вашия „официален фотограф“, преди да е пристигнал, за да може той да си свърши работата а Вие да имате незабравим празник.

* Програма за тържеството

Ако сте домакин на партито, това е ваше задължение да имате план-програма за партито, която трябва да споделите с вашия фотограф. Докато повечето от снимките ще бъдат откровени снимки, също „трябва да има“ моменти, които искате да заснеме. Те могат да включват групови снимки, торта снимки, духане на свещи, да отваряш подаръците си, групови игри и т.н. Ако знаете, кога всеки един от тези специални моменти ще се случи, фотографа Ви гарантира професионално свършена работа. Обърнете особено внимание, когато детето ви ще духа свещичките и ще отваря подаръците. Ако е възможно, да планирате парти за сутрин или ранния следобед, за да се възползвате от естествената светлина в дома си. Ако е лято и имате парти на открито, вашите възможности са повече. Също така, преценете или подгответе фона на който ще снимате.

* Фотосесия преди партито

Преди (или след) действителния рожден ден, планирайте специална фотосесия в самия ден. Ако снимките са преди партито, можете да използвате една от тези снимки за тяхната покана. Можете дори да използвате това време за повторно снимане на специалните моменти: торта, подаръци, родители.“ Ако не друго това може да измести снимането на вашето дете със специалния костюм на действителния рожден ден.

* Уловете детайлите

Фотографа ще бъде по-рано на пртито, за да направи и снимки на декорацията и на храната преди да пристигнат гостите. Тези снимки ще включват тортата, парти храна, балони и други парти украса и подаръци. Не се страхувайте да се движите снимайте в естествена светлина, ако осветлението е слабо. Разбира се, не забравяйте да уловите след края на партито и нарязаната торта. Ще откриете, че всички тези снимки ще ви помогнат да разкажете една истинска историята на вашето дете.

* Важните хора

Покажете на фотографа роднините и важните за Вас хора. Не забравяйте роднините и гостите, груповите и индивидуални снимки. Можете да изпратите тези снимки, като благодарствена картичка. Разбира се, вие също ще искате да получите най-малко един „уникален кадър“ снимка на детето от рождения ден. И снимка с вас.

* Спонтанни снимки

Спонтанните снимки са едни от най-добрите изображения, които могат да отразят рожденния ден. Тъй като по-голямата част от снимките ще са точно такива. Снимайте от гледна точка на детето: Легнете ниско. Най-голямата грешка, която виждаме на рождени дни, по отношение на фотографията, е възрастни да снимат от изправено положение гледайки надолу. Може няколко такива снимки от тази гледна точка, но останалата част от вашите снимки трябва да бъдат предприети на нивото на очите на субектите за снимате. Коленичи, седнете или дори лежеше по корем с бебета или деца, така че можете да ги заснемете от тяхната гледна точка.

Спазвайки тези съвети, Вие сте напълно готови да уловите всички запомнящи се моменти от рождения ден. Само не забравяйте, че това е рожденият ден на Вашето дете и Вие трябва да се забавляват, а фотографът да снима.

Няма да получите същия резултат, ако сте домакин на партито, и в същото време се изявявате и като фотограф. Фотографът е за това – да снима, а Вие да изкарате един незабравим рожден ден.

Детски Рожден Ден, Семеен хотел Каза Арт – Орешак, Троян.

 

Фотозаснеманe на Детски рожден ден
Фотозаснемането на Детски Рожден ден се осъществява в рамките на два снимачни часа (детски парти център). Получавате абсолютно всичко заснето записано на DVD. ( 2 астрономически часа ангажираност на фотографа всеки следващ допълнителен час се заплаща по 60.00лв.)
• Всичко на DVD с обложка 1 бр.(обложката е по индивидуален дизайн всички снимки се обработват на
PhotoShop и се записват висока резолюция)
• 1 бр. Снимка 20/30 в рамка.
• 100 бр. снимки 10/15 подредени в 1 бр. детски фотоалбум.

Работя само с KODAK материали. MONDESHKA PHOTOGRAPHY

 

Share

MONDESHKA

Румяна Мондешка Ви предлага широко разнообразие от портретна, художествена и сватбена фотография. Със своя 11 годишен професионален опит тя ще създаде много трайни спомени за Вас, Вашето семейство и приятели, за да им се наслаждавате дълго време. На сайта ще намерите биографична информация, актуални новини, отзиви на клиенти и разбира се, богато портфолио от снимки разделени в различни категории.