GRAND WEDDING SHOW-Spring 2011

Share

Здравейте,

първо да благодаря на всички Вас, който посетихте GRAND WEDDING SHOW-Spring 2011. Още по-голямо, още по-вълнуващо и полезно сватбено изложение. Тази година участвах, не само като фотограф. Представих и новия си Магазин за спомени… Магазина е специализиран за персонализирани подаръци. Персонализираните подаръци се помнят и остават за цял живот. Нищо не казва „Ти си специален“ така както персонализираните подаръци. Какъвто и да е поводът Вие със сигурност ще намерите идеалния персонализиран подарък. Нашите персонализирани подаръци Ви позволяват да добавяте имена или снимка, да напишете свое собствено послание.

Персонализираните подаръци докосват сърцето. Това не е подарък просто купен от магазин за сувенири.

MONDESHKA KEEPSAKES се ангажира да предоставя несравним избор висококачествени подаръци и изключително обслужване на клиентите така, че всеки празник да бъде събитие. В mondeshkakeepsakes.com, подаръците са уникални така като лицето, което го получава! По голяма част от нашите дизайни са създадени от на нашия талантлив екип и са на разположение само на нашия уеб сайт.

Направете незабравим подарък от mondeshkakeepsakes.com!

Share

MONDESHKA

Румяна Мондешка Ви предлага широко разнообразие от портретна, художествена и сватбена фотография. Със своя 11 годишен професионален опит тя ще създаде много трайни спомени за Вас, Вашето семейство и приятели, за да им се наслаждавате дълго време. На сайта ще намерите биографична информация, актуални новини, отзиви на клиенти и разбира се, богато портфолио от снимки разделени в различни категории.