Любов по време на Извънредно положение

Share
Сватба в супермаркет

Сватба в супермаркет

Снимка: Hananya Naftali, Facebook

Сватба в супермаркет

И докато света е обгърнат в хаос и неяснотта за утрешния ден, живота се свежда до любовта. Има ли я в труден момент, или просто никога не е съществувала. Можем ли да се доверим един на друг за посока в неизвестното, но все пак уповаващи един на друг в дългия път на съвместния живот? Или както се казва: “заедно завинаги, докато смъртта ни раздели, в добро и лошо”. И за да си помогнем в отговора на тези въпроси, нека разсъждаваме върху едни вечни стихове ….

4 Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее,
5 не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло,
6 не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината,
7 всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.

1 Коринтяни 13 глава

По време на извънредната ситуация, когато груповите събрания са забранени почти по цял свят, до нас достигнаха много ободряващи, видео и снимка на две двойки, за които сватбения ден не можеше да чака да отмине бедствието. А са по-заедно, както никога до сега. Може би истинска любов!? Толкова трудна за намиране, че почти невъзможно. Няма как да знаем, само времето ще покаже.
Междувременно може да споделим тяхната радостта и да им пожелаем попътен вятър в платната на техния живот.

Едната двойка се възползва от възможността да се обещаят един на друг сред събрание от 10 човека в супермаркет.

А другата двойка празнуваха на разстояние по балконите, но не отложиха неповторимия ден.

Ако сватбеният ден наближава, а изход от извънредната ситуация не се вижда какво ще направиш!? Колко е важен сватбения ден за теб!? Ще бъдеш ли креативен или ще изчакаш да премине бествието, или заедно в него, защото любовта побеждава в края на всяка приказка!?

Каквото и да решиш като следваш всички препоръки за опазване на общественото здраве, ние ти предлагаме подбрани изящни, тържествени чаши. Наричаме ги тържествени, защото всеки ден може да го празнуваш като неповторим и единствен, споделен с твоята сродна душа, а не просто да ги оставиш настрана и да останат забравени някъде в някоя витрина, безполезни. Празнувай всеки ден с повод и без, припомняй си красивите моменти и бележи нови, защото утрешния ден не ни е обещан.

И за завършек вдигам тост за истинската любов и пожелавам на тези, които още не са я намерили, тя да ги намери! Мир и любов нека ви се умножават в този труден час за всички нас!

Автор и Ценител на всичко красиво и скъпо в живота Поля Колева

 

Share

MONDESHKA

Румяна Мондешка Ви предлага широко разнообразие от портретна, художествена и сватбена фотография. Със своя 11 годишен професионален опит тя ще създаде много трайни спомени за Вас, Вашето семейство и приятели, за да им се наслаждавате дълго време. На сайта ще намерите биографична информация, актуални новини, отзиви на клиенти и разбира се, богато портфолио от снимки разделени в различни категории.