Фотоалбумите

Share

фотоалбумиФотоалбумите тип КНИГА.

Началото. Първата Сватбена книга стартира пред обществеността през пролетта на 1997 година. Световните сватбените списания я описват, като най-добрия за момента произведен продукт. Публикации, относно продукта гласят,че това е революция в този сектор, който също поставя нов стандарт за качество. Славата на Сватбените фотоалбуми КНИГА се разпространява бързо в международен план и то не след дълго постъпват искания от други европейски страни, както и САЩ, Австралия и Япония. Сватбената фото книга има нарастващо влияние в световно равнище, но също така е необходимо да бъдат защитени чрез международни патенти. Сватбената фото книга бе представена на международни панаири в Ню Йорк, Атланта, Токио, Барселона, Атина, Рим и Виена. Фотографите навсякъде бяха впечатлени от Сватбената фото книга.

УНИКАЛНИ КОРИЦИ.
Вместо нормалните сватбени албуми, където фотографските разпечатки са в еднократен формат, тук е патентована задължителена техника, която позволява пълна двойна страница панорамен печат, без пукнатини и шевове по средата. В същото време на книгата може да се произвежда в няколко формата, вариращи от големи или джобен формат, в зависимост от изискванията на младо0женците. Дори и на корицата се отпечатва директно с незаличими мастила, които могат да бъдат комбинирани с разнообразие от различни материали.

Share

MONDESHKA

Румяна Мондешка Ви предлага широко разнообразие от портретна, художествена и сватбена фотография. Със своя 11 годишен професионален опит тя ще създаде много трайни спомени за Вас, Вашето семейство и приятели, за да им се наслаждавате дълго време. На сайта ще намерите биографична информация, актуални новини, отзиви на клиенти и разбира се, богато портфолио от снимки разделени в различни категории.